Boekingen- opties- tarieven- informatie ..


Wilt u een boeking of wilt u een optie plaatsen ( de opties blijven voor twee weken in mijn agenda staan )? Twijfel dan niet om uw boeking of optie in onderstaand formulier aan te duiden.

Wilt u een prijslijst ontvangen? Klik dan op ‘tarieven’ in onderstaand formulier en verzend.

Meer informatie? Met het formulier kunt u eveneens specifieke informatie over bepaalde voorstellingen aanvragen etc. Beschrijf uw vraag in onderstaand veld.

Naam *
Email adres *

Ik ben geinteresseerd in:

Naam van het evenement
Datum evenement

Bericht:

Contacteer de persoon in kwestie:

Michel Beckers
Van der Sweepstr. 12 B34
B-2000-Antwerpen
+32(0)486250263
: torchmichel
: info@teorgemichael.com of beckers557@gmail.com jongleren 5 ballen

fat acrobatic

Pierrot

horn man freewheel

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en/of aanvraag! U kunt mij desgewenst ook boeken via een artiesten-/ bemiddelingsbureau, zoals; Thienponts (B), John Goeman Theaterbureau, Karel van den Broek (B), Stage that of een andere naar keuze. De bedoeling is dan wél dat u kordaat naar een of meerdere van MIJN acts gaat vragen...(anders ben ik de sjaak).
Links; -dé "B"oeterman, Pierrot ressort en de Straatcircusshow.
Ik werk in Belgie meestal via een KVR document of via een SBK (Ritmo- of T-interim). In het buitenland gaat dat ook via een SBK (indien het contract ook taalkundig aangepast word). Zelf ben ik al in het bezit van een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering.

Abonneer u op mijn mailinglijst

* is vereist

Bekijk mijn vorige campaigns via Mailchimp (de makkelijkste en snelste manier om meerdere emails te versturen naar klanten).

Gemaakt door MailChimp