vetzak
fatman
fatso
fatty
fatty

Welkom bij 'Eddi de dikke Wielrenner!

'Eddy is nogal 'gezet', en heeft daar last van; dat komt omdat hij teveel junk-food naar binnen heeft gesmikkeld... Hij kan wél redelijk fietsen, en dat wil ie o zo graag bewijzen aan wie dan ook!...Alleen zijn er dingen die hij niet kan met zo'n omvang, en gaat hij op zoek naar een wonderpil die hem ineens doet afslanken; en effectief, na die te hebben ingenomen puilen eerst zijn ogen uit, maar dan kan ie ineens allerlei akrobatische toeren uithalen; en meer!....

'Eddy, de dikke Coureur' is een originele komische fiets-performance met akrobatiek op een stuntfiets. Deze voorstelling is geschikt als een mobiele act in de puurste zin van het woord, voor gelegenheden als straat- en muziekfestivals (ook voor braderijen, autoloze zondagen, kermissen en dergelijke), en uiteraard geschikt voor jong & oud. De tijdsduur per animatie is 30', tot maximaal 3 maal per dagdeel.

Technische vereisten;

Oppervlakte min. 1 meter vrije bewegingsruimte tussen de artiest en de rest (hetzij publiek of materiaal); totale oppervlakte: minstens 10m x 10m, liefst droog, hard, vlak & maximum 5% inclinatie. Set-up; 5 minuten tijd om het pak op te blazen en eventueel nog wat te schminken.

Referenties:

U kunt mij persoonlijk boeken via het contactformulier, of via verschillende artiestenbureau's, zoals Thienponts, Stage that, Karel van den Broek, John Goeman Theaterbureau of nogal wat anderen..