Welkom bij de springstelten acts!

Er zijn 3 springsteltacts; Pierrot ressort, de Nar en de gekleurde Piet. Dit zijn energieke, verende "walking clown's-acts", aangevuld met jongleren (3 tot 4 kegels & 3 tot 5 ballen), goocheltrucjes, clowning, dansen, grote zeepbellen en veel interactie met jong en oud publiek, die tot 3 x 30 minuten per dagdeel opgevoerd kan worden. Ideaal voor straattheater en/of muziek festivals, braderijen, allerlei markten en allerlei andere bedenkbare feestelijkheden. Voor s'avonds & s'nachts kunnen de kostuums ook belicht worden met led-verlichtsdraad.

Technische vereisten;

droge en vlakke ondergrond. Voorbereiding ter plaatse (vnl. voor het schminken); 40 minuten.

stelten


zeepbellen
Clown spa
de nar spa

REFERENCIES:

U kunt mij persoonlijk boeken via het contactformulier, of via verschillende artiestenbureau's, zoals Thienponts, Stage that, Karel van den Broek, Philippe Draps, John Goeman Theaterbureau of nogal wat anderen..

Ik evolueer mettertijd wanneer ik door de jaren heen deze performance opvoer, dwz dat het kostuum verbeterd is (geen stelten meer zichtbaar zoals op de foto rechts te zien is), de behendigheid van het jongleren met kegels op springstelten is nog spectaculairder en het schoeisel is nu ook toepasbaar op vochtigere opppervlakten (alhoewel ik me niet hiermee op glad ijs ga begeven).